Professional Auction Script Software by PHP Pro Bid
  bulgarian   english  
Потребителско меню []
Име
Парола
Категории []

Новини за Сайта

С удоволствие Ви информираме, че до няколко дни трябва да стартира форум към Bid Place. В него потребителите ще могат да обсъждат всичко свързано с процесите в сайта. Ще могат да комуникират с екипа на сайта, както и с другите потребители. В най скоро време ще се появи и блог свързан със сайта, в който ще можете да четете полезна информация свързана с онлайн търговията и начини за повишаване на резултатите ви в нея.
Всеки, желаеещ да се регистрира в Bid Place може да използва ваучер за регистрация, който автоматично освобождава поребителя от всякакви такси за ползване на екстри при откриване на търг.
При регистрация на нов потребител в сайта в бланката с информация за лицето, което ще ползва услугите на Bid Place последното поле за попълване е мястото, където трябва да се въведе кода на ваучера.
Този ваучер Ви освобождава от абсолютно всякакви такси за платени улсуги (доколкото ги има) в сайта, докато сте негов потребител.
Кода на ваучера е : 0f30c85ecca1
Поздрави от екипа на Bid Place!
Click Here for Free Traffic!
Click Here for your Free Traffic!
Copyright ©2010 Web Design. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the Bid Place - Online auction. Buy and sell here. ТЕРМИНИ и УСЛОВИЯ and Конфиденциалност
Страницата се зареди за 0.009530 секунди